Rendkívüli módon tróger voltam. Nagyon elhanyagoltam a blogot. Persze rá lehet fogni a karácsony előtti hajtásra, aztán a tavaszi fáradtságra meg, hogy síelni voltunk...de minek szépíteni: egyszerűen lusta voltam. Pedig téma is lett volna bőven. Sebaj, most pótolok!:)

Először is ami friss és ropogós: VÉGRE LUXUS ARCKEZELÉS AZ IMAGETŐL!

Vörös szőnyeg arckezelésnek becézik, mert a pellingekkel ellentétben (amik szintén csodásak, de egy hét kell nekik, hogy igazi hatásukat lássuk), az O2 lift után azonnal és tartósan látható az eredmény!
Természetesen azonnal vásároltam is belőle, mert hiánypótló ez a szett az Image kezelési sorai közt!

A kezelés kb. 50 perc, ez alatt 5 lépésben töltjük fel a bőrt luxus hatóanyagokkal és főleg oxigénnel, aminek az eredménye egy csodálatosan ragyogó, tökéletesen sima (higgyetek nekem álom puha lesz a bőr!) feszes arcbőr.

1.) Gel to milk cleanser
Tisztítás, egy krémes, csodálatos illatú habzó lemosóval. Figyelemre méltó, hogy már a lemosó is őssejteket tartalmaz!
Hatóanyagok: alma-és kaktuszőssejt, illumiscin (harcol a foltok ellen és kiegyenlíti a bőrtónust, szőlőmag olaj, zöld tea kivonat, fűzfakéreg kivonat, rozmaring kivonat. A habzásért egy lágy növényi emulgeátor a felelős, a Sucrose Laurate amit facukorból nyernek.

És ez csak a lemosó volt...jöhet a többi?:)

2.) Enzymatic facial peel:
Papaya -és ananász enzimek segítségével könnyedén, de finoman távolítja el az elhatl hámréteget. Oldja az elhalt sejtek közti kötéseket, ezzel segítva leválásukat. Lemosás után egy friss és puha tapintású bőrt kapunk eredményül!
Hatóanyagok: papaya-és ananász enzim, Fucogel (hosszú távon biztosítja a bőr hidratáltságát), fűzfakéreg kivonat, zöld tea kivonat, oliva levél kivonat, ginseng kivonat, rozmaring kivonat, E-vitamin, BV-OSC(zsírban oldódó C-vitamin), A-vitamin, panthenol, narancshéj illó.

3.)Oxygeneting facial masque:
Igazi nehézbombázó..már ami a hatását illeti. Egyébként egy gél állagú maszkról van szó, ami a bőrre kenve habbá válik, majd a hatását a hab elpattogása közben fejti ki. Erőteljesen fokozza a bőr oxygénellátását, ami méregtelenít és frissít egyben.
Hatóanyagok: növényi őssejtek, orvosi veronika kivonat, medveszőlő kivonat, édesgyökér kivonat, mályva virág kivonat, cickafark kivonat, tavaszi kankalin kivonat, citromfű kivonat, E-vitamin, C-vitamin, B-vitamin, narancsolaj és a hazást előidéző perfluoroisohexane.

4.) Stem cell facial enhancer:
Tömény őssejtes csoda. Ha eddig nem lett volna elég a hatóanyagokból, most felfegyverezzük még a bőrt egy nagy adag regeneráló-és kijavító katonával. Mert hogy az őssejtek ezt teszik. Védik a humán őssejteket és ösztönzik őket a normális működésre.
Hatóanyagok: alma-,szőlő-,argánaőssejt, zöld tea kivonat, hialuronsav, fekete nadálytő kivonat, uborka kivonat, édesgyökér kivonat, homoktövis olaj A-vitamin, BV-OSC, E-vitamin.

5.)Tinted moisturizer:
Színezett nappai krém fényvédelemmel. Nem BB.:) Finoman színezi és hidratálja a bőrt!
Hatóanyagok:6% cink-oxid, 4.5% titanium-dioxid, víz, plakton kivonat, lúdfű kivonat, E-vitamin.

Ennyi hatóanyag után, ami ezekben a készítményekben van, nem csoda, ha az IMAGE O2 lift kezelése Amerika után hazánkban és világszerte is hódít!
Luxus arckezelés, mely:
- Méregtelenít 

- Feltölti a bőrt
- A fáradt bőrt revitalizálja és energetizálja
- Maximalizálja a sejtekhez szállított oxigén mennyiségét
- Azonnali ragyogást biztosít. 

Próbáljátok ki Ti is!:)

Zsófi

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderzug.blog.hu/api/trackback/id/tr45199283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása