nevtelen_1347615557.png_851x315

IMAGE SKINCARE:
A mesterséges tartósítószertől mentes termékcsaládok megoldást kínálnak aknés, öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, száraz bőrre. A kollekciók között fényvédő kollekciókat is találunk. A különleges savas peelingek lehetőséget nyújtanak a tökéletesen személyre szabható kezelésekre. A nagyhatású Clear Cell kollekció, mely az akne ellen harcol, csökkenti a gyulladásokat, szabályozza a faggyútermelést és tisztítja a bőrt.

IMAGE ACNE ADVANCED LIFT SALYCILIC PEELING:
Kémiai peeling a szalicilsav erejével. A szalicilsav erős gyulladáscsökkentő, valamint gyorsítja a bőr felső rétegének hámlását, ezzel megakadályozza a faggyúmirigyek eltömődését. Az elhalt sejtréteg eltávolítása javítja a bőrfelszín textúrájának és színének egyenletességét, szabaddá teszi az eldugult pórusokat, a bőr tiszta és friss lesz!
A peeling után a bőr teljes regenerálódása, és a tökéletes eredmény elérése érdekében a vendég egy otthoni ápolásra szolgáló kezelőcsomagot kap, melyben minden számára fontos terméket megtalál.

IMAGE CLEAR CELL KEZELÉS:
A kezelés során a Clear Cell sorozat termékeivel tisztítjuk meg a bőrt az elhalt hámsejtektől, felesleges faggyútól. A termékcsalád szalicilsav tartalmának köszönhetően nyugtatja és fertőtleníti a bőrt. A kezelés fontos részét képezi a bőr hidratálása, ebben nyújtanak segítséget a Vital C termékek, melyek magas C-vitamin tartalma támogatja a bőr immunfolyamatait.

IMAGE S.O.S kezelés:
Ez a kezelés a bőr azonnali tisztítására szolgál. Gyors és eredményes, akkor ajánlott elvégezni, ha nincs lehetőség hosszabb tisztítási folyamatra, hanem azonnali látványos eredményt szeretnénk elérni. Pl. valamilyen esemény előtt.

NELLY DE VUYST KEZELÉS NANOTECHNOLÓGIÁS TERMÉKEKKEL:
A belga Nelly de Vuyst termékek a nanotechnológia segítségével az élő sejtekig hatolva kezelik a problémát. A hidegen sajtolt gyógynövények eredményesen veszik fel a harcot a különböző aknés tünetekkel.

OTTHONI ÁPOLÁS:
Az akne kozmetikai kezelését mindenképp érdemes otthoni ápolással kiegészíteni, a tökéletes eredmény érdekében!
Clear Cell Salicylic Gel Cleanser: tisztít,  finoman hámlasztja az elhalt sejteket, a bőrt simává és mattá teszi.
Daily Defense Matte Moisturizer SPF 30
:Újgenerációs, olajmentes, tisztán fizikai, széles spektrumú UVA/UVB fényvédelmet adó hidratáló, mely mikroszivacs technológiával szívja fel a bőr felszíni faggyúját, így a bőr nem fénylik.

 

A TÜNDÉRZUG KOZMETIKA TATA KÁRTYA ELFOGADÓ HELY, MELY AKNE KEZELÉSEKNÉL –20%-OT JELENT!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderzug.blog.hu/api/trackback/id/tr744776796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása