Összekevert üzenetek:

Manapság muszáj kiszűrnünk a médiából áradó termékek közül,azt ami tényleg hatásos. Meg kell tudni különböztetni a handabandázást a valóságban tudományosan alátámasztott tényektől. A bőrnek legmegfelelőbb ápolást nem feltétlenül a legújabb trendek jelentik.

Folyton záporoznak ránk a hírek, a bőrápolásban elért technikai áttörésekről. A nagy erejű öregedésgátlók listája egyre duzzad, szinte minden nap érkeznek újak. Ez természetesen a magazinoknak és reklámoknak is kedvez, hiszen folyton új ajánlatokkal tudják ellátni a vásárlókat. De honnan tudjuk, hogy pl. melyik szérumot használjuk először, az antioxidánst, vagy a világosítót? Mindenki mást mond. A válasz: először az antioxidáns, utána a világosító. Mivel előbbinek köszönhetően az utóbbi gyorsabban reagál a bőrrel.

Tetőtől-talpig, kívül-belül

Az sugárzó bőr elérése kettős megközelítést igényel. Gondolj csak arra, aki az autóját ápolja. Lemossa kívülről, de benéz a motorháztető alá is. Olajat cserél és megnézi, minden optimálisan működik-e. Ettől kocsija nemcsak jól mutat, de elegendő lóerő is van benne.

A bőrt is hasonlóan kell ápolni. Bőrünk két legfontosabb része epidermisz(legfelső réteg) és dermisz. A kollagén, az elasztin és a hialuronsav a dermiszben termelődik, hatásukra a bőr rugalmas, fiatalos. Az UV sugárzástól, szennyeződésektől, stressztől ezek bomlani kezdenek. Ha elejét vesszük a kollagén, elasztin és a hialuronsav bomlásának, máris jó úton járunk álmaink bőrének elérésében!

 

(forrás: DR.Michelle Copeland: Lehetsz még szebb!)

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderzug.blog.hu/api/trackback/id/tr743518676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása