tunderzug 2011.11.19. 16:40

SAVAS PEELING -edzés a bőrsejteknek!

 

Bőrünk természetes pH-ja enyhén savas. Ezt a faggyú és a verejték biztosítja. A savköpeny az első védelmi vonal a kórokozók ellen. A lúgos tisztító termékek ezt eltávolítják, így hosszú órákra védtelenné teszik a bőrt. A savas kezeléseknek viszont számos jótékony hatása ismert. Segítik az elhalt hámsejtek leválását, javítják a bőrlégzést, a felszívódását, és megakadályozzák az aknék kifejlődését. Bőrproblémák kezelése aknés problémák nyomkodás nélkül is kiválóan kezelhetők béta-hidroxisavas vagy glikolsavas tisztító termékekkel.

A peelingkezelések az aknék 80%-át képesek eltüntetni, és így nem maradnak az aknék után pigmentfoltok vagy kráterek. A pigmentációs problémákat a tejsav, a kojiksav és a C-vitamin kezelik a leghatékonyabban.

Bőrünk öregedési folyamatai ellen is kiváló fegyver a savas peeling. A különböző molekulaméretű glikolsav, tejsav, fitiksav vagy például a retinol mind-mind a bőr különböző mélységében fejti ki stimuláló hatását. Nemcsak feszesítenek, hanem felgyorsítják a kollagén és az elasztin termelődését is, melynek hatására a bőr hosszú távon is sokkal erősebbé, rugalmasabbá és fiatalosabbá válik.

Savas kezelések biztonságos alkalmazása

A legbiztonságosabb, ha a kezeléseket rendszerben végezzük. Előkészítjük a bőrt savas termékek használatával, majd elvégezzük a peelinget. A kezelés után regeneráljuk a bőrt, majd újra előkészítjük a következő peelingre, mely egy fokkal már erősebb lehet az előzőnél. Az ismételt és kontrollált kezelésekkel a savak egyenletesen szívódnak fel és a regenerációs idő jelentősen lerövidül. A fokozatosan erősödő kezelésekkel elkerülhetők a kellemetlen tünetek, a drasztikus hámlás, az eredmények pedig felülmúlják még az orvosi mélypeelingek hatásait is. Savas kezelések során soha ne felejtkezzünk meg a fényvédelemről.Télen is kötelező nappalra a fényvédő krém használata.

Fontos, hogy szakember segítségével a megfelelő és biztonságos peelingek mellett döntsünk. A professzionális peelingfolyadékok aloe vera-alapúak, zselések, és nem csepegnek. Savas peeling során a bőr felmelegszik, az anyagcsere felgyorsul, így a bőrsejtek azonnal táplálhatók. Az új generációs peelingek ezért nemcsak aloe verát, hanem hatóanyagokat is tartalmaznak. Mialatt a savak hámlasztják, stimulálják és edzik a bőrt, ezzel egy időben a peelingfolyadék azonnal feltölti bőrünket vitaminokkal, peptidekkel, antioxidánsokkal és gyulladásgátló hatóanyagokkal. Így kétszeres hatás érhető el fele annyi idő alatt.

Amerikában ezeket a gyors és hatékony feszesítő kezeléseket"ebédidős peeling”-ként ismerik. A savas kúrakezelések úgy hatnak a bőrre, mintha edzésre járnánk. Ellenállóbbá teszik, javítják védekezőképességét, erősítik az immuntevékenységet és a regenerációs folyamatokat. Ahhoz, hogy fiatalon tartsuk bőrünket és megelőzzük öregedési folyamatait, évente kétszer ajánlott elvégezni egy-egy kúrát.  

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderzug.blog.hu/api/trackback/id/tr733396428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása