Kevés az olyan nő, aki ne használna nap mint nap alapozót, vagy korrektort a bőrszín kiegyenlítésére, a pattanásokra vagy a sötét karikák ellen. Mivel ezt sok esetben egész nap (sőt, ne adj Isten még éjszaka is) a bőrünkön hagyjuk, nem árt odafigyelni, mit is használunk.

Túllépve a nagy márkák milliós marketingkampányain, tökéletes bőrű tizenéves modellek gyönyörű reklámfotóin, nézzünk most pár olyan alapozót, amely amellett, hogy gyönyörűen korrigálja az arcbőr hibáit, ápolja és védi is a bőrünket!

A hipoallergén: Avéne Couvrance:

Az Avéne francia márka termálvíz alapú készítményei a legérzékenyebb bőrök ápolására is alkalmasak. A mai gyár és kutatóközpont alapjait 1743-ban fektették le, azóta kutatók és orvosok százai dolgoznak a intoleráns bőrök termálvízzel való kezelésén.

Krémes, könnyen használható kompakt alapozójuk kétféle összetétellel található meg a piacon, egy gazdagabb forma a száraz bőrökre kifejlesztve, és egy olajmentes a problémásra. A 4 féle árnyalatban kapható alapozó tartósítószer- és illatanyag mentes, SPF 30 faktorszámú, összetételében teljesen bőrbarát, tökéletes választás az érzékeny bőrűek számára, és biztonsággal használható kémiai-és lézeres hámlasztások, feltöltések és orrplasztika után.

Egyetlen hátránya, hogy Magyarországon nem kapható, de az internetről megrendelhető és az E-bay-en is megtalálható. Ára szállítási költséggel együtt körülbelül 7.000 Ft.
 
A nyár Sztárjai:  alapozó és fényvédő egyben!
 
IMAGE tinted moisturizer: 
Az amerikai márka ötféle fényvédője a legszigorúbb minőségbiztosítási eljárások mellett készül. Az Image márka fényvédőit alapvetően a különleges kémiai hámlasztásai után használja,az SPF 30, magas UVA/UVB védelemmel bíró fényvédőinek köszönhetően ezek a hámlasztások nyáron is végezhetőek a foltosodás veszélye nélkül, ami jól példázza hatékonyságukat!
 
Jolly Joker: az ötféle fényvédő közül méltán kedvelt a Tinted Moisturizer színezett hidratáló fényvédő!
És itt most személyes rész jön: imádom!:)
Nyáron szinte csak ezt használtam, könnyen felszívódik, hidratál, szuperül sminkelhető,csodás az illata és gyönyörű, természetes fényt kölcsönöz az arcnak! Komolyan, ódákat tudnék zengeni róla!
 
Színe első ránézésre sötétnek tűnhet, de bámulatosan idomul a világosabb bőrszínekhez is. 
 
Az Image termékek kaphatók a Tündérzug Kozmetikában, a fényvédők ára: 8.000 Ft.
 
 
Heliocare Compact:
Kapcsolatunk még friss, tegnap kaptam kézbe ezt a kis okosságot: olajmentes, anti-ageing kompakt alapozó az Aestheticaretől.
 
Könnyű, kérmes alapozó SPF 50 -es UVA/UVB fényvédelemmel. Erősebben fed, mint a fent említett Image, de hatása így is természetes marad. Mivel olajmentes, inkább a normál- és olajos bőrökre ajánlom, mert felkenve kissé púderes lesz az eredmény. 
 
Biológiai fényvédelem: a kémiai- és fizikai fényvédelem mellett a Heliocare páfránykivonat és zöld tea kombinációjával biztosítja a bőr számára a maximális biológiai védelmet! 
 
Sajnos Magyarországon ez a termék sem kapható, marad tehát az E-bay és a további internetes rendelési lehetőségek! Ára: körülbelül 6.000 Ft.
 
Feszesíts!
 
Sothys Lift Defense:
 
A másik nagy kedvencem a Sothys alapozója,erről is is csak jókat lehet elmondani! A krémes alapozó tökéletes választás nappalra, használata mellet a nappali arckrém akár el is hagyható!
 
A minőséget a francia márka garantálja, mely évtizedes hagyományokat ötvöz a technikai újításokkal! Alapozójuk tökéletesen fed, gyorsan felszívódik. Gyönyörű,természetes hatású bőrt eredményez.
 
A hat árnyalatban létező alapozót kizárólag Sothys kozmetikákban kaphatjuk meg, illetve rendelésre a Tündérzug Kozmetikában is beszerezhető.
Ára: körülbelül 11.000 Ft.
 
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderzug.blog.hu/api/trackback/id/tr503333724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása