Nagyjából mindenki értetlenül áll mikor körbenéz nálunk, és megkérdezi, hogy mi az a Nelly de Vuyst? Az emberek többsége nem ismeri a márkát, ami nem is csoda hiszen mindössze egy tucat kozmetika dolgozik vele ma Magyarországon. A miértre a válasz, mert nem rég került be az országba, és mert nem a kényeztető kozmetikumcsaládok közé tartozik. Problémát kezel a lehető legrövidebb idő alatt. És pont ez volt az, amiért számunkra a lehető legjobb választás volt!

Nézzük mit is kell tudni róla: 


A belga exkluzív termékcsaládot több mint 40 éve bőrgyógyászok és vegyészek fejlesztették ki a gyógyítás jegyében. A védett, DIADERMICÒ módszernek köszönhetően a hatóanyagokat nanoméretű molekulákká csökkentették,ez által a Nelly de Vuyst a piacon lévő termékek azon 2%-ba tartozik melyek a sejtmembránon átjutva, sejten belül orvosolják a problémát, maradéktalanul felszívódnak a dermiszben, azaz az irharétegben.

 

A termékek alapját hidegen sajtolt olajok és gyógynövény kivonatok adják. A márka nem használ sem savakat, sem lúgokat, illetve olyan drasztikus hatóanyagok amik

traumatizálhatják a sejteket. A kizárólag bőr pH-n dolgozó termékek nem károsítják a bőr számára fontos baktériumokat és gombákat, csak a patogén kórokozók elpusztításában játszanak szerepet.

 

A termékeket a legszigorúbb minőségbiztosítási eljárások mellett állítják elő. A növényeket meghatározott időben- és helyen szüretelhetik csak le, ezzel biztosítva a mindig friss hatóanyagokat.

A Nelly de Vuyst kozmetikumok csak élelmiszeripari minőségű tartósítószereket tartalmaz, melyeket feketeribizliből, rózsaolajból és fehérkőrisből vonnak ki.

A márka nagy hangsúlyt fektet a csomagolásra. A termékek újratölthetőek és légmentesen zártak, ezzel minimálisra csökkentették a tartósítószerek mennyiségét.

 

A Nelly de Vuyst a bőrt egy egyedülálló felületként kezeli, és már bizonyított kezelési megoldásokat ötvöz annak érdekében, hogy a vendégek számára a legjobb megoldást nyújtsa. Emellett nemcsak a bőrt kezeli különlegességként, hanem az egyes bőrterületeknek is különleges figyelmet szentel,egyszerre hoz megoldást több problémára,ezáltal egyensúlyba kerül  még a legnehezebben kezelhető bőr is.

 

Egy szó mint száz! PRÓBÁLD KI! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderzug.blog.hu/api/trackback/id/tr533331390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása